Over Enneas

Over Enneas In 2019 startte Eva Bourgeois Enneas op.

Enneas wil een open en warme plek creëren waar je geïnspireerd, aangemoedigd en ondersteund wordt om jezelf beter te leren en kennen en zo bewuster in je eigen leven aanwezig te zijn. En het Enneagram is daar een fantastische tool voor.

Enneas is erop gericht mensen te informeren over het Enneagram, bijhorende vaardigheden te trainen, zelfkennis te verhogen en ons menselijk potentieel verder te exploreren.

Enneas biedt open thema-sessies aan, trajecten in kleinere vaste groepjes, type interviews en individuele coaching.

Enneas is lid van en onderschrijft de Ethische Codes van:

Eva Bourgeois - Enneagram Training and Coaching

Over Eva

Eva Bourgeois (1970°). Zij studeerde Toegepaste Communicatie en volgde een opleiding tot Master of Arts in European Public Relations. Communicatie en interne relaties vormden lang de rode draad in haar professionele leven als ondernemer in de IT-sector en als beleidsmaker in de zorgsector. In 2019 maakte ze een weloverwogen switch. Eva is op dit moment:

  • Erkend Familiaal Bemiddelaar en Conflict Coach bij Triades en
  • Enneagram trainer en coach bij Enneas.

Haar drang naar zelfinzicht, groei en transformatie ontstond op jonge leeftijd. Al vroeg ging ze doelbewust op zoek naar manieren om met meer compassie naar anderen te kijken, om oordeellozer te worden, en vooral om het gedrag van anderen beter te leren begrijpen. Twaalf jaar geleden kwam ze voor het eerst in contact met het Enneagram. Ondanks de initiële weerstand kwam de klik snel en stevig. Eva is overtuigd van de bijzondere verdienste van het Enneagram als hulpmiddel voor mensen die hun eigen weg naar meer zelfinzicht willen “ontkrampen” en intensifiëren.

Eva volgt voornamelijk de interpretatie van het Enneagram door “The Enneagram Institute®”. Ze volgde en volgt nog steeds opleidingen, lessen en workshops met o.a. Russ Hudson, Jessica Dibb, Helen Palmer, Beatrice Chestnut, Robert Holden, Tom Condon, Mario Sikora. Eva is ook geschoold in The Narrative Enneagram.

Eva is lid van:

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Enneas aanbod en ontvang updates en nieuws.
Schrijf in

Enneasprikje

Laat je wekelijks wakker prikken door het Enneagram