Workshop Instincten op de Mediation Week 2021

 

De Federale Bemiddelingscommissie organiseert jaarlijks een Mediation Week. Dit jaar is Eva hier - als gastspreker in Vives Brugge - een workshop rond instincten.

Het programmaboekje van de Mediation Week vind je hier.

De inhoud:  De instincten (ook gekend als de subtypes van het Enneagram), zijn krachtige energieën die soms willens nillens bepalen waar onze aandacht naartoe gaat, vaak zonder dat we ons daarvan bewust zijn. In deze sessie leren we de instincten van naderbij kennen. We ontdekken hoe ze een tool kunnen zijn voor de bemiddelaar in het verbeteren van zelfkennis en zelfbewustzijn. Werken met de instincten legt immers een aantal verborgen neigingen bloot.

Voor de bemiddelaar kan het zeer nuttig zijn de dans van deze energieën en de impact daarvan te herkennen in conflicten.

Tijdens deze sessie creëren we de mogelijkheid om je relatie met je eigen instincten te exploreren. Wat is je meest dominante en wat je meest verwaarloosde instinct? Wat is het algemene patroon van je instincten? Zo wordt de invloed van de instincten op aandacht en focus meteen een stuk helderder.

Voor wie: Bemiddelaars, kandidaat bemiddelaars en iedereen die interesse heeft in bemiddeling.

Individuele Coaching

Eén of een reeks individuele coaching sessies kunnen je een heel eind op weg helpen. Lees meer