Aan het woord!

Je voelt dat Eva de materie heel sterk beheerst en deze op een duidelijke en gestructureerde manier naar voor brengt. Ze zorgt ook voor een warme en open sfeer tijdens de sessies.

Belinda

Ik stond erg sceptisch tegenover het Enneagram maar ben blij dat ik me toch opengesteld heb om tenminste te weten wat het echt is en kan betekenen. Geen mist, mythe of mystiek zoals ik vreesde. Maar een zeer gelaagd en onderbouwd systeem dat mits de nodige toewijding een geweldig instrument kan zijn. Jezelf ├ęcht onder ogen zien, dat verandert ook je relatie tot anderen. Er ligt iets moois in het verschiet, al besef ik ook wel dat het ook confronterend kan zijn.

Marie France  ~  Antwerpen

Ik maakte reeds kennis met verschillende systemen om naar mezelf en de anderen te kijken. Het enneagram was voor mij echter nog onbekend. Op een laagdrempelig, eenvoudige en uitnodigende wijze liet Eva mij kennis maken met de verschillende persoonlijkheidstypes. De avondsessies na een lange werkdag waren meer dan de moeite. Ik leerde een groep van boeiende persoonlijkheden kennen, geïnteresseerd om zichzelf en anderen beter te begrijpen en bereid om het enneagram als handvat te gebruiken naar persoonlijke groei.

Nadine  ~  Waregem

Als je meer inzicht in de oorsprong van je handelen wenst, en in het handelen van je vrienden en collega's, dan zijn deze sessies zeker iets voor jou. Eva legt de complexe materie van het enneagram helder en gestructureerd uit en laat je achter met een verlangen naar meer.

Steven  ~  Gullegem

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Enneas aanbod en ontvang updates en nieuws.
Schrijf in

Enneasprikje

Laat je wekelijks wakker prikken door het Enneagram